Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Casa Lourdes Sessions: Breton & Irish Folk Music + Diner

Double Bill: Veillon & Riou en Munnely & Mc Nulty

Beleef een onvergetelijke avond op vrijdag 8 november met vier levende legendes uit de Bretonse en Ierse folk scene. Omlijst met gerechten uit de Italiaanse keuken in de setting van Club Lourdes. Neem uw beste vrienden mee en geniet samen van een muziekavond van internationale allure.

De eerste editie van Casa Lourdes Sessions in de Lourdeskerk belooft een betoverend programma met vier meestermuzikanten te worden. Met uit Bretagne Jean-Michel Veillon op dwarsfluit die begeleidt wordt door Yvon Riou op gitaar. De alom geprezen Ierse accordeonist David Munnelly vormt met virtuoos Joseph McNulty op viool en bodhrán (Ierse percussie) het tweede koppel. Traditionele Bretonse en Ierse muziek met vleugjes gipsy jazz, country, Indiase muziek tot aan oude jazz uit de jaren 20. Een spontane versmelting van de Ierse en Bretonse muziekstijl is die avond zeker niet uitgesloten. U wordt dus getrakteerd op een avondvullend programma en een wereldreis; oorstrelend en tongstrelend!

PROGRAMMA
18.00 uur Deuren open: allen welkom
18.30 uur Rijk gevuld buffet van antipasti en Italiaanse maaltijdsoep
19.30 uur Eerste muziekset
20.15 uur Koffiepauze met smaakvolle Panforte en vers fruit
20.40 uur Tweede muziekset
21.35 uur Pauze
22.00 uur Slotoptreden derde en laatste set
23.00 uur Einde

Ticket: €35,- inclusief buffetDelen