Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Cluptown x Barbarossa Kick Off

Ken je Barbarossa op het Zwarte Pad al? Nee? Nou dan is dit je kans! Ga naar een van de leukste feestjes van Scheveningen, zorg dat je er snel bij bent met een kaartje kopen. Zoals je hieronder kan lezen gaan ze als warme broodjes...

Omdat het vorig jaar zó leuk was, doen we het dit jaar gewoon weer. Samen met onze vriendjes van Barbarossa één van de lekkerste strandfeestjes van het Haagse op je gooien. Met andere woorden: CLUPTOWN x Barbarossa komt terug!

Op zaterdag 22 april openen we heel officieel het strandseizoen van Barbarossa. En gaan we massaal dansen met onze voeten in het zand. Gewoon, omdat we ontzettend aan de zomer toe zijn.De kaartverkoop voor deze nu al legendary editie van CLUPTOWN (we hebben een paar mooie verrassingen voor je in petto!) start dinsdag 28 februari om 12.00 uur sharp. Of misschien 2 over 12, omdat we net even vergeten om de link te activeren. Maar je snapt wat we bedoelen.

Misschien overbodig om te zeggen, maar alle voorgaande edities van ons feestje waren behoorlik stijf uitverkocht. En we hebben zo'n flauw vermoeden dat het ook deze keer weleens hard kan gaan. Dus be ready, en zorg dat je erbij bent. Laat die zomerkriebels maar komen!

Delen