Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Famous Art in Ice

Voor de 10e keer wordt het Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice' en de 'roetsjbaan', een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard.

Die is dit jaar nog spectaculairder met een heuse bocht in de baan. Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd op Scheveningen, zoals Famous Art in Ice. Deze tentoonstelling met ijssculpturen is te bewonderen van 10 december tot en met 8 januari.Famous Art in Ice
Famous Art in Ice wereldberoemde kunststukken als ijssculpturen bewonderen op de boulevard van Scheveningen tegenover het Kurhaus.

In een geïsoleerde tent worden 17 sculpturen gemaakt uit ijs van beroemde kunststukken tentoongesteld. In de tentoonstellingsruimte is ook een ijsbar aanwezig, waar je een drankje kunt bestellen. De toegangsprijs tot de tentoonstelling bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Het voordelige familieticket kost 20 euro.

Delen