Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Design, vintage en lekkers op de Keizerstraat

Unieke producten? Je vindt het op de Salt Market. Deze markt staat vol met kraampjes die home made producten verkopen. Van bijzonder bier, tot handgemaakte designerproducten (sieraden/kleding/huishoudelijk) en zowel internationaal als Schevenings.

De markt staat regelmatig op Scheveningse grond en op 30 augustus vindt deze voor de eerste keer plaats in de Keizerstraat. Struin langs bijzondere producten, maak een praatje met de verkopers en ontspan van het gewinkel met een hapje en drankje. Met maar liefst 65 verschillende kramen kun je namelijk wel een welverdiende pauze gebruiken!

De meeste ondernemers zijn geboren en getogen op Scheveningen en verkopen specifieke streekproducten. Het aanwezige publiek kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de stand van brouwerij Scheveningen. Aanwezigen krijgen de kans om met de brouwer te spreken en het authentieke goudgele Scheveningse bier te proeven. Check daarnaast bij de dames van Stijlbandiet wat ze hebben aan nieuwe sieraden, accessoires, kledingstukken en leuke spullen voor in huis.

Vintage kleding, handgemaakt design, lekker eten en drinken, verse producten, accessoires en een lekker muziekje tijdens de markt, maken de Salt Market een hele fijne voor de zondagmiddag!

Salt Market, 30 augustus, 12:00 - 18:00
Keizerstraat, Scheveningen

www.saltmarket.nl en www.facebook.com/events/458586777647425/.






Delen