Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dromen Voelen Doen-Festival

Dromen Voelen Doen is een nieuw festival op het strand van Scheveningen met muziek, workshops, films, sport en veel meer. Tijdens het interactieve evenement geef je al je zintuigen de kost. Denk, voel en doe tijdens de vele activiteiten en workshops die georganiseerd worden aan de kust van Den Haag! Je kunt dansen, bloemschikken, muziek luisteren, films kijken, surfen, schilderen, fotograferen, tot rust komen of actief aan de slag gaan. Laat je smaakpapillen door de vele speciale foodtruck-koks activeren of wees lekker actief in een relaxte sfeer in een geweldige omgeving. Dit is geen festival zoals je gewend bent. Er is van alles wat, want tijdens het DVD festival verveel je je geen moment!

Dromen, Voelen, Doen

Het festival is onderverdeeld in drie overzichtelijke thema's en een heerlijke foodtruck corner. Wel zo relaxed! Op beide dagen zijn de drie thema's Dromen, Voelen, Doen ruim vertegenwoordigd. Naast de vele workshops, demonstraties en instuifmogelijkheden kun je natuurlijk genieten van heerlijk lekker en gezond eten en drinken. Twee dagen al je zintuigen laten genieten en daar zelf helemaal van ontspannen. Doen!

Dromen

Wanna make your dreams come true? Dromen doen we allemaal. Op het DVD-festival zijn de dromen echt geen bedrog. Alle activiteiten worden afgerekend met muntjes. Iedere munt is 3 euro. Je kunt meedoen aan activiteiten zoals een lezing over schrijf jezelf gelukkig, filmmaken, miniworkshop creatieve fotografie, weet wat je eet, verhalen vertellen en nog veel meer!

Voelen

Wanna feel good?! Geniet van de Braziliaanse sferen en voel je vrij. Ga lekker dansen, doe mee met Capoeira of ervaar de betoverende klanken van de Djembé! Ook hier worden alle activiteiten afgerekend met muntjes die drie euro kosten. Je kunt meedoen aan activiteiten zoals Djembé, koken, bloemschikken, thaise stoelmassage, yoga, reanimatie, readings en nog veel meer!

Doen

Wanna have fun? Power kiten, beach soccer, BMX-en, surfen en meer! Het strand is dan een super-de-luxe locatie! Je kunt voor drie euro meedoen aan activiteiten zoals golfsurfen, powerkiten, beachvolley, frisbeegolf en nog veel meer!


Locatie en bereikbaarheid
Het Dromen Voelen Doen-Festival vindt plaats aan het Scheveningse strand ter hoogte van het noordelijk havenhoofd. Het strand is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven. Ook met het openbaar vervoer is het Scheveningse strand uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt.


DVD Festival, Scheveningen
30 april en 1 mei
www.dvdfestival.nlDelen