Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Festival TIJD!

Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag.

Even voorstellen

Festival TIJD wordt speciaal georganiseerd om de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met het gebouw nog één keer samen te brengen in het voormalig Nederlands Congresgebouw.

Deze dag zal er een muziekshow zijn met onder andere Paul van Vliet, jazz en De Règâhs, daarnaast is er een doorlopend programma in het gebouw met diverse backstage tours en live muziek (€5,50 + €0,50 servicekosten).

Vijftig jaar geleden opende Paul van Vliet het gebouw en zong ‘Toute La Haye est là. Op deze speciale dag zal hij wederom zingen op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, een grootse gebeurtenis! Ook zal er weer jazz door ons gebouw klinken, iets waar velen op hebben gewacht.Delen