Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

​Finales NK Windsurfen en NK Kiteboarden

24 en 25 oktober zijn de finales van het NK Windsurfen (Formula en Slalom) en het NK Kiteboard Freestyle. De titelstrijd in alle drie de disciplines ligt nog volledig open. In het Formula Windsurfen staat momenteel Teade de Jong aan de leiding. Maar de titel is nog lang niet veilig, want 10-voudig Nederlands Kampioen Dennis Littel staat slechts 1 punt achter de Fries.

Bij de Slalom staat Adriaan van Rijsselberghe op de eerste plaats gevolgd door Ingmar Daldorf. PWA deelnemers Casper Bouman en Jordy Vonk konden de laatste stop er niet bij zijn, maar zullen in Scheveningen er alles aan gaan doen om alsnog op het podium te belanden.

Bij de Freestyle Kitesurfers wist Steven Akkersdijk bij de wedstrijd in Workum de winst naar zich toe te trekken. Bij de dames staat Annelous Lammerts momenteel bovenaan.

Welke disciplines er in Scheveningen gevaren worden zal afhankelijk zijn van de wind. Dit wordt op de donderdag en de vrijdag voorafgaande aan het weekeinde bepaald. Meer informatie vind je op de website van de Fruit to go Funsporttour of de Fruit to go Funsporttour Facebook pagina.

Foto Credits Exventure Sports & EventsDelen