Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

GrapeFood: wine & dine

GrapeFood is een culinair wijnfestival waarbij de ‘grape’ en de ‘food’ elkaar complementeren. De wijnen die worden aangeboden op de GrapeFood festivals zullen op speelse wijze door de kenner worden voorgesteld aan de liefhebber, waarbij het verhaal achter de wijn de beleving zal versterken. De wijnen mogen worden geproefd en kunnen gecombineerd worden met de culinaire bites.

Eau de Vie wordt de eerste editie van GrapeFood en vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2016 op de Pier. Alle drie de dagen duren van 13:00 uur tot 19:00 uur.

Bij GrapeFood: Eau de Vie gaat alle aandacht naar een van de bekendste en oudste wijnlanden: Frankrijk. Drie dagen achter elkaar kan er genoten worden van al het moois dat de Franse cultuur kent op een prachtige locatie in het pittoreske Scheveningen: DePier
De Franse wijnen kunnen worden geproefd door het kopen van muntjes van €1,-. De wijnen die de voorkeur hebben kunnen hierna per gesloten fles of per gesloten doos gekocht worden. Naast het aanbod aan prachtige wijnen biedt Frankrijk ook een enorme diversiteit aan culinaire hoogstandjes, zoals de geliefde Franse kazen en gedroogde worsten. Ook deze Franse bijzonderheden komen aan bod bij GrapeFood. Om de de beleving compleet te maken zullen Franse Chansons de de muzikale aankleding verzorgen, waarop uiteraard gedanst mag worden.

Santé!


Informations supplémentaires:
- Muntjes kosten €1,- per stuk en kunnen worden gebruikt voor proefglazen
- Proefformulieren zijn beschikbaar voor een extra smaakbeleving
- Iedereen is welkom, onder de 18 is er ook genoeg te drinken
- De Pier is goed bereikbaar voor bezoekers die minder goed ter been zijn
- GrapeFood: Eau de Vie vindt plaats op een volledig overdekt gedeelte van de Pier
- Er hoeft géén entree betaald te worden
- De hond mag mee, mits aangelijnd
Delen