Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Grootste Wintertijd Challenge van Nederland op het strand van Scheveningen

Training Of Greatness organiseert de grootste Wintertijd Challenge in de nacht van 24 op 25 oktober. Deze extra tijd (klok gaat een uur terug) is reden voor een feest voor het goed doel; Stichting Spieren voor Spieren. Kom jij ook naar de ‘T.O.G. Wintertijd Challenge @ Hart Beach’ om; te dansen, vette prijzen te winnen, meedoen aan een geweldige beach workout met topsporters uit de beachvolleybal- en surfwereld en natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Spieren voor Spieren. Kijk voor meer informatie op: www.trainingofgreatness.nl.

Om 22.30 uur komen alle deelnemers samen bij Hart Beach voor de tweede editie van de Wintertijd Challenge. Na een warming-up van goede beats, live muziek, sporten met topsporters en een hapje en drankje gaat het om 02:00 uur los! 1 uur en 1 seconde wordt alles gegeven voor kinderen die dat juist niet kunnen. Dit gewonnen uurtje kan je niet beter inzetten dan voor de behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen. Het feest en de workout zijn toegankelijk voor iedereen, kom vooral een nachtje gek doen voor het goede doel.Delen