Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Haagse Parkpracht

In plaats van op de grachten van de Haagse binnenstad wordt het culturele festival Haagse Grachtenpracht dit jaar georganiseerd op de plassen van het Westbroekpark met Theehuis de Waterkant als opstappunt: Haagse Parkpracht.

Het Westbroekpark is volgens de organisatie het perfecte decor voor zwoele zomerse avondtochtjes, met onderweg verrassende acts op het gebied van dans, opera, theater, mime en poppenspel. Het festival duurt twee dagen en vindt plaats op 26 en 27 augustus.Met een eigen bootje of op de SUP
Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met eigen boot mee te varen, u kunt hiervoor een vignet kopen onder tickets. Voor € 75,- kunt u met uw eigen bootje en maximaal 5 personen deelnemen aan de 2 uur durende route. Voor actieve deelnemers is het mogelijk om de route te volgen op de SUP. De kosten hiervoor zijn € 34,95.

Tickets
Alle informatie over het evenement en tickets bestellen kan hier: www.haagsegrachtenpracht.nl

Delen