Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Halloween Keizerstraat

De Keizerstraat op Scheveningen is met behoorlijke regelmaat het toneel van succes- en sfeervolle evenementen met kramen. Een winkelstraat met enthousiaste winkeliers, sprekende horecagelegenheden en pittoreske huisjes en vaste en spontane bezoekers. Een perfecte setting voor Halloween!

Halloween is een jaarlijks terugkerend evenement dat steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en om deze reden ook een steeds grotere aantrekkingskracht heeft als er op deze dag evenementen met bijpassend thema georganiseerd worden.

Live muziek
Sinds een aantal jaar is de Keizerstraat het toneel voor een uitbundig en feestelijk samenzijn op 29 oktober, en deze traditie zal voortgezet worden. Vorig jaar veel verklede kinderen, heerlijke versnaperingen en de nodige (live) muziek om de sfeer zo hoog te houden dat men de hele avond bleef hangen. Een waar succes. Ben jij er ook bij? We zien je daar van 12.00 tot 21.00!Delen