Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Happy Days Vrolijk Watersport

In het weekend van 8 en 9 april vinden de Happy Days plaats bij Vrolijk Watersport in Scheveningen, een evenement met mooie acties en specialisten! Laat je informeren door Kris van True Heading over veilig varen met AIS, Epirb en Mob aan boord en Jan Willem van Lankhorst Taselaar over lijnen.

Benieuwd welke acties er tijdens de Happy Days gelden? Kijk op de website van Vrolijk Watersport voor een sneak preview!

Vrolijk?
Vrolijk is één van de meest complete watersportwinkels van Scheveningen vlakbij het havengebied. De ruim opgezette winkel heeft een compleet assortiment voor zeil- en motorboten. Er is een bovengemiddeld assortiment kaarten en pilots en ook voor navigatiemiddelen kunt u bij ons terecht. Ons vrolijke team heeft gezamenlijk alledeskundigheid in huis om u vakkundig van dienst te zijn.

Ook voor een persoonlijke uitrusting is er veel keus; merken als Musto, Helly Hansen, Imhoff, Secumar, Spinlock, Dubarry, Sebago en Gaastra zijn het hele jaar op voorraad.Delen