Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Informatiemiddag zeilexpedities Bark EUROPA

Op 29 januari kun je bij Rootz at the Harbour terecht voor een inspirerende middag met één van de kapiteins en bemanningsleden van het Nederlandse tallship de Bark EUROPA. Er worden deze middag drie verschillende presentaties gegeven over de zeilreizen die de EUROPA maakt.


Programma
* Antarctica expedities (12u30 en 14u45)
* Meezeilen tijdens een oceaanoversteek (13u45)
* Bark EUROPA naar Amerika en Canada in 2017 (16u00)

Locatie
De informatiemiddag wordt gehouden in de bovenzaal van café Rootz at the Harbour in Scheveningen aan de Doctor Lelykade 33-37.Kennismaken met kapitein en bemanning
Tijdens deze middag heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen over de reizen en expedities van de Bark EUROPA. Daarnaast is ook één van de kapiteins aanwezig en diverse bemanningsleden om kennis mee te maken. In een gezellige informele setting, kun je onder het genot van een drankje al je vragen stellen en je laten inspireren.

Aanmelden
Vanwege een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij graag uw aanmelding met voorkeur voor presentatie, naam en aantal personen via info@barkeuropa.nl of telefonisch op 010-2810990.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van het evenement.

Delen