Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Jam de la Crème - 10 jaar feest!

Al tien jaar lang is het 1 weekend in juli feest op het strand van Scheveningen. Jam de la Crème heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een cultureel collectief dat iedere keer weer haar hoogtepunt beleeft tijdens dat ene weekend. Maar zoals bij heel veel goede dingen, komt ook aan Jam de la Crème een eind. Zoals ze het zelf zeggen: stoppen op je hoogtepunt. Alleen niet zonder een ontzettende eindeditie natuurlijk!

Zaterdag 16 juli kun je afscheid nemen van Jam de la Crème of het toch nog 1 keer beleven, zodat je uiteindelijk later kunt zeggen dat je erbij was. Dramatisch als dit klinkt, moet het wel gezellig blijven. Daarom zijn de beste Nederlandse artiesten verzameld om het feestje wederom legendarisch te laten worden. Fresku, Sven Hammond, Janne Schra, Dandana, Colin Benders, The Indien, Wende, Meta and the Cornerstones en nog veel meer artiesten, zullen spelen, jammen en feesten. De jamsessies van Jam de la Crème zijn berucht om haar bijzondere samenstellingen van musici uit alle hoeken van de Nederlandse muziekscene.

Deze jubileumeditie belooft een extra bijzondere te worden en er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.jamdelacreme.nl of bij 1 van de Haagse voorverkoopadressen, te vinden op de website en social media. Dit wil je niet missen!Jam de la Crème is een Haags muziekinitiatief dat deze zomer haar tiende verjaardag viert. Al een decenium lang komen musici uit alle hoeken en gaten van de Nederlandse muziekscene bij elkaar op de jamstage om met elkaar te jammen. Eenmalig te beleven samenstellingen en bekende gezichten ontmoeten elkaar op het podium, grenzen gaan overboord en nieuwe muziek ontstaat waar je bij staat.

Fotografie: Parcifal Werkman

Delen