Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Janah Louard Live at the Kurhaus

Janah Louard geeft op 22 en 23 november (diner gala concert) twee bijzondere concerten in het Scheveningse Kurhaus. Voor Janah zelf is het een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Want het betekent veel voor een Haagse jongen uit de Schilderswijk om uiteindelijk met een prachtige show te mogen optreden in het chique beroemde Kurhaus, waar ooit de Rolling Stones en de Golden Earring stonden.

Janah Louard

Janah Louard begon op 14 jarige leeftijd als geluidsman van de Haagse zanger Ed Bernardo, soms mocht hij dan na Ed’s optreden ook even een liedje zingen. Op zijn 15e deed hij zijn eerste solo optreden. Kort daarna werd hij huiszanger in de Scheveningse horecazaak “De Jungle” waar hij iedere zondag kon optreden.Op een dag kwam de toen razend populaire TV presentator Henny Huisman daar lunchen en nodigde hij Janah uit om mee te doen aan zijn talentenjacht de Soundmixshow, die Janah uiteindelijk ook won.

Serie op TV West

Vanaf maandag 21 oktober is de Haagse zanger Janah Louard wekelijks te zien op TV West in de nieuwe zesdelige serie 'Janah op weg naar het Kurhaus'. Janah groeide op in de Schilderswijk en zingen is zijn lust en leven. Na zijn optreden in het destijds populaire muziekprogramma de Soundmixshow raakte zijn carrière in een versnelling. In november treedt hij op in het Kurhaus in Scheveningen.

Inhoud serie

De serie volgt de voorbereidingen voor het concept van eerste ideeën tot het daadwerkelijke optredeni n het Kurhaus. Daarnaast wordt teruggeblikt op belangrijke momenten in Janah’s carrière, zoals het behalen van de finale van de Soundmixshow van Henny Huisman en zijn concert in de Rijswijkse Schouwburg en de concerten in het Paard van Troje en het World Forum theater in Den Haag.

Delen