Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Jazz at The Marriott

Optreden van saxofonist Zane Wayne Massey samen met zangeres Saskia Jonker, Maxim Baghuis, piano en synthesizer en drummer Owen Hart Jr. Het belooft een zwoel concert te worden met bossa nova uit de jaren zestig, liedjes uit de jaren dertig en nog nooit eerder vertolkte herinneringen aan een vergeten componist.

De presentatie is in handen van jazzliefhebber Ronald Blom. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Agile Business Builders en The Hague Marriott. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 1 september 2019 (16.30 – 18.30 uur) in The Hague Marriott Hotel. De entreeprijs bedraagt 15.00 euro.

Zane Wayne Massey

Saxofonist Zane Wayne Massey is de zoon van de Amerikaanse trompettist, bandleider en componist Cal Massey. Hij startte zijn professionele carrière bij zijn vader en toerde o.a. met Sun Ra, Roy Campbell en Earl Freeman. Hij woont sinds geruime tijd in Rotterdam en maakt deel uit van de formatie Tracin’ Tracy. Zangeres Saskia Jonker is van oorsprong een dramatische sopraan. Zij maakte vele muzikale omzwervingen na haar conservatoriumopleiding. Zo zong zij (in Turkije) in de TRT Big Band en het Jazzkwartet Baki Duyarlar, waarna zij in ons land samen met pianist Maxim Baghuis de formatie Klets oprichtte. Pianist en producer Maxim Baghuis is bekend als allround entertainer in de stijl van Antonio Carlos Jobim. De Amerikaanse drummer Owen Hart Jr. speelde o.a. in het Michael Moore Ensemble, het Don Braden/Joris Teepe Quartet en met Branford Marsalis. Hij is leider van zijn eigen Owen Hart Jr. Trio.

Dit zomerconcert vindt plaats in de A-One zaal van het The Hague Marriott Hotel. Je kunt uitsluitend aan de zaal een kaartje kopen voor het concert inclusief een drankje en een snack (15 euro). Vanaf 16.00 uur is de zaal open. Na afloop bestaat de mogelijkheid om te blijven dinerenDelen