Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kerstwandeltheater

Heb je nog niks te doen op 20 december? Kom in de kerststemming tijdens het Kerstwandeltheater! Het Kerstwandeltheater in Scheveningen is een wandelvoorstelling waarin het kerstverhaal op een creatieve wijze wordt uitgebeeld. Als bezoeker wandel je mee langs verschillende gebeurtenissen uit het leven van Jozef in de tijd net voor de geboorte van het kindje Jezus. Met grappige taferelen en situaties die soms akelig doen denken aan de actualiteit, wordt het kerstverhaal naar het heden gebracht.

De voorstelling is voor een breed publiek toegankelijk en geschikt voor jong en oud! Ook leuk om met je buren, vrienden of familie te bezoeken. Het Kerstwandeltheater Scheveningen is een gratis te bezoeken voorstelling.

Op de website http://kerstwandeltheater2015.nl vind je meer informatie over het programma en lees je ook hoe je je voor dit evenement kunt aanmelden.Delen