Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kurhaus Beach Classic

Wist je dat de allereerste strandrace in Nederland plaats vond in de jaren negentig in Scheveningen? Op 21 november wordt de Kurhaus Beach Classic opnieuw georganiseerd als onderdeel van de Beach Series: drie uitdagende strandtochten voor zowel wedstrijdrijder als recreatieve mtb-er. Er zijn twee afstanden waar deelnemers zich voor in kunnen schrijven; 25 km en 40 km. Bij de afstand van 25 kilometer ligt het keerpunt ter hoogte van Katwijk, voor de 40 kilometer bij Noordwijk.

Start en finish ter hoogte van het Kurhaus
De start om 13:30 is op het strand voor het Kurhaus vlak voor de Pier van Scheveningen. De routes lopen over het strand tussen Scheveningen en Noordwijk. De finish sluit om 17:00 uur en is op de boulevard direct tegenover het Kurhaus.

Inschrijven Kurhaus Beach Classic
Voorinschrijving is mogelijk tot en met woensdag 18 november 2015 24.00 uur. Kijk voor meer informatie over de strandrace Scheveningen en inschrijven op de website van de Beach Series. De inschrijfbalies op locatie zijn geopend vanaf 12.00 uur.Delen