Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Live on the Beach: Strandfestival Celebrate the 90's

Niet alleen de Engelse topband KEANE zal deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen maar ook het grootste 90’s Strandfestival Celebrate the 90’s komt deze zomer naar het Scheveningse strand. Celebrate the 90’s vindt plaats op vrijdag 6 september. De tijd van de Discman, de Titanic, Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en de Nokia 5110. Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’!

Het programma van Celebrate the 90’s bestaat uit de allerbeste namen uit de jaren 90 met o.a.:

25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De gastheer van de avond is niemand minder dan Radio 10 DJ: Gerard Ekdom.

25 Years Anniversary Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo, dé ultieme 90’s legendes. Alweer 25 jaar in het vak en wereldwijd meer dan 3 miljoen verkochte platen. Wie danste er niet op 'Wonderful Years', 'Stars' of 'Fantasy World'? Drie top hits en inmiddels dance klassiekers. Vrijdag 6 september staan ze samen met een speciale 25 Years Show op deze unieke strandlocatie op het podium.

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom, zelf fervent 90’s liefhebber, zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren 90 platen draaien. Gerard Ekdom: “Ik kijk erg uit naar Celebrate the 90’s! Zon, zee, zand, de grootste 90’s artiesten en de grootse 90’s hits. Wat wil je nog meer?”.

Live on the Beach

Live on the Beach is het jaarlijkse drukbezochte strandevenement in Scheveningen. Het strand is een unieke locatie voor zowel artiesten als publiek, wat bijdraagt aan een geweldige sfeer. Bij Live on the Beach staat er één artiest centraal die een groots strandconcert geeft. Alle edities van dit strandevenement waren uitverkocht. Op een zomerse dag genieten van je favoriete artiest, lekker eten & drinken in de sfeer van strand, zee en zon, dat is Live on the Beach.

Eerdere Live on the Beach concerten: DI-RECT (2015), Marco Borsato (2016), Golden Earring (2016), Anouk(2017), Doe Maar (2017), Anouk (2018), Golden Earring (2018).

Overnachten

Wil je het strandconcert optimaal beleven, blijf dan in de buurt overnachten! Kijk op denhaag.com/nl/hotels voor een overzicht met alle hotels, appartementen en hostels in Scheveningen en Den Haag!

Bereikbaarheid

Kom zoveel mogelijk met het OV. Woon je in Den Haag kom dan vooral met de fiets. In de buurt van het concertterrein is er een grote gratis fietsenstalling ingericht. Als je met het OV reist dan adviseren we je route te plannen via 9292.nl zodat je rekening kunt houden met eventuele storingen, vervallen haltes en/of alternatieve routes in verband met werkzaamheden.

Kom je toch de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

P1 - Scheveningen Bad - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)

P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen)

P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen)

P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)

P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)

P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.Delen