Buitengewoon
Scheveningen

Lente in de lucht

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lovumba

Na de volledig uitverkochte Lovumba Latin Boat Supperclub Cruise zijn ze terug met een exclusieve Latin Beach Fest op het beachclub terrein van Whoosah Scheveningen!

Zwoel dansen aan zee

Zon, Zee en strand! Dans met een heerlijke cocktail in je hand op de beste Lovumba sounds zoals Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Kizomba en andere zwoele Caribbean Vibes!

Voor deze exclusieve Latin Beach Fest is er wederom een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Earlybirds zijn nu verkrijgbaar viawww.lovumba.nl/tickets.

Geniet van een prachtig uitzicht op zee met de lekkerste Latin/Caribbean Tunes.

Whoosah

Het is vroeg. De lucht is blauw en het voelt warm aan buiten. De zee is kalm, maar nog ijzig koud. Er waait een licht windje.

Om je heen ruik je de geur van zonnebrand zich langzaam verspreiden over het terras van WHOOSAH. Voor het veertiende jaar op een rij staat een gemotiveerde groep jonge mensen lachend de kussens uit te leggen.

Ze hangen leuke planten op, maken de menukaarten schoon, en zorgen voor een lekker muziekje. Genieten bij de WHOOSAH!Delen