Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lovumba

Lovumba Latin Beach Fest Scheveningen 2018 In & Outdoor! Summerclosing! Lovumba is terug met een exclusieve Latin Beach Fest (Summer Closing) op het beachclub terrein van Whoosah Scheveningen!

Strand en feest

Zon, Zee en strand! Dans met een heerlijke cocktail in je hand op de beste Lovumba sounds zoals Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Kizomba en andere zwoele Caribbean Vibes! Voor deze exclusieve Latin Beach Fest is er wederom een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Na de uitverkochte editie zijn ze speciaal terug met de Latin Beachfest Summer Closing! Ze hebben enorm veel bezoekers afgelopen editie moeten teleurstellen omdat wij vroegtijdig al uitverkocht. Verzeker jezelf met een entreekaart en beleef het Latin at the beach spektakel opnieuw!

Voor deze exclusieve Latin Beach Fest is er wederom een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Earlybirds zijn nu verkrijgbaar. Geniet van een prachtig uitzicht op zee met de lekkerste Latin/Caribbean Tunes.Delen