Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Port of Call & Ruud Fieten bij MaatschappijPop

Van 14 september tot en met 14 december organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij een nieuwe muziekserie: Maatschappijpop.

Elke woensdag zitten muziekliefhebbers gebeiteld bij De Maatschappij met meer dan 30 (talentvolle) acts en singer-songwriters, die een duizelingwekkende mix van de genres reggae, pop, rock, country, folk en funk serveren.

Stichting Popagenda Scheveningen
Popagenda Scheveningen heeft als doel live muziek op Scheveningen blijvend te promoten door het organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen, festivals en programmeringen, continuïteit van live muziek te waarborgen en publicatie en distributie van ALLE live popoptredens op Scheveningen in een live muziekagenda.

Popagenda Scheveningen is organisator van HipFest, het eerste popfestival ooit in Scheveningen-Dorp, Prinsjespop en vele andere popevenementen.

Meer informatie en het programma voor 28-9-2016 vind je op Facebook.Delen