Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Met de Kroeg naar de Kust

Zin in wat anders? Op woensdag 15 februari gaan we (ja jij ook) naar het Gemeente Museum. Je wordt opgehaald om 18.00 en teruggebracht om 20.30 van en naar de Maatschappij. Leuk dus, want je wordt thuisgebracht! Vooraf vanaf 16.00 maken we samen een Scheveningse Boogie Woogie! Een gratis vrijblijvende workshop in de Maatschappij door KOPS (Kunst OP Scheveningen)


Meer info

Natuurlijk kan je ook vooraf of na het bezoek een Mondriaan Burger eten of een ander overheerlijk gerecht of een lekker biertje drinken bij de Maatschappij als je naar de muziek luistert. Het Gemeentemuseum Den Haag nodigt u uit voor een cultureel en gezellig avondje uit. Met gratis vervoer, rondleidingen, workshops en nog veel meer!

Kom op deze speciale avond naar het museum en (her)ontdek de collectie. Geniet van diverse activiteiten, lezingen, workshops, rondleidingen, muziek en de tentoonstellingen. De toegang tot het museum is deze avond gratis. Vanuit uw wijk rijden gratis museumbussen die u voor de deur van het museum afzetten én weer terug brengen.

Programma

18.15 – 18.45 uur Een swingend optreden van Het Katja Ji Trio in de Tuinzaal
19.00 – 19.30 uur lezing ‘Scheveningen en de Haagse School’
19.30 – 19.45 uur Optreden van het Scheveningse Vrouwenvisserskoor

Doorlopende activiteiten, 18.00 – 20.30 uur


Workshop Portret tekenen
Workshop Landschap tekenen
Open kinderatelier
Rondleidingen ‘Piet Mondriaan en Bart van der Leck’, ‘Mondriaan en de Stijl‘ en ‘Hubert de Givenchy - To Audrey with Love’.Delen