Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsduik is inmiddels uitgegroeid tot een ware Hollandse traditie met 10.000 deelnemers in Scheveningen en ruim 35.000 duikers verdeeld over heel Nederland.

Eerste Unox Nieuwjaarsduik
De allereerste Nederlandse Nieuwjaarsduik vond plaats op 1 januari 1960 in Zandvoort en de eerste duik in Scheveningen vond plaats in 1965. De eerste Unox Nieuwjaarsduik vond plaats op 1 januari 1998, en gelukkig kon de Nieuwjaarsduik sindsdien maar één jaar niet doorgaan vanwege de extreme kou.

Nieuwjaarsduik Scheveningen
De kosten om aan de Unox Nieuwjaarsduik deel te nemen bedragen €3,-, naar een goed doel. Dit jaar gaat de donatie naar de voedselbanken. Alle deelnemers aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangen een goody bag met een traditionele Unox muts, een herinneringsvaantje en het jubileum ‘Terugblik’, een blik erwtensoep uitgevoerd als speciale editie ter gelegenheid van de duik.Delen