Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwjaarssurf

Geen Nieuwsjaarsduík maar een Nieuwjaarssúrf! Hart Beach Quiksilver Surfschool op Scheveningen organiseert tegelijkertijd met de grootste Nieuwjaarsduik van Nederland een alternatief evenement, de Nieuwjaarssurf.

Waar op 1 januari ter hoogte van het Kurhaus duizenden mensen de zee inspringen, zal iets ten zuiden daarvan het nieuwe jaar al surfend worden ingeluid. Doe jij ook mee met de Hart Beach Nieuwjaarssurf op Scheveningen? Als beloning krijg je een heuse Nieuwjaarssurf beanie!The more the merrier
Geen board, maar wil je wel mee doen? No worries! Hart Beach Quiksilver Surfschool heeft genoeg softtops die je mag lenen. Zorg er wel voor dat je op Nieuwjaarsdag tijdig aanwezig bent, want op=op.

Om 11:00 uur begint de inschrijving waarbij je een toffe beanie krijgt. Om 10 voor 12:00 wordt er afgeteld en duiken zo veel mogelijk mensen met surfplank en beanie het water in. Yes, het liefst met zo min mogelijk neopreen en zo veel mogelijk een maffe outfit. Liever met je opblaaskrokodil het water in? Dat mag ook, the more the merrier!

Na de duik
Na de Nieuwjaarssurf kun je je met een warme douche en bij de verschillende vuurtjes opwarmen. Blijf gezellig hangen bij Hart Beach en kom bij met een lekker surfy ontbijt!

Tijden
Zorg dat je op tijd bent voor de inschrijving en houd rekening met de drukte rond de Nieuwjaarsduik.

11:00 uur - Inschrijven bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
12:00 uur - Nieuwjaarssurf
12:15 uur - Warme douche en genieten bij Hart Beach

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan de Nieuwjaarssurf van Hart Beach Quiksilver Surfschool.

Laat weten dat je komt
Meld je even aan via hartbeach.nl en/of het Facebook-event, zodat je op de hoogte blijft van dit evenement.

Delen