Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

NK Beachtennis

Dat beachsporten hot zijn, is nu wel bekend en beachtennis is daar één van. Zet dit evenement dus vast in je agenda! De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond organiseert op 9 en 10 september voor de 13e keer het NK Beachtennis in Beach Stadium op het strand van Scheveningen.

Wie doen er mee?
De koppels Pieter Boot/Ronald van Slooten en Margot van Doorn/Fleur van Haasteren hebben dit jaar hun titel op de KNLTB NK Beachtennis geprolongeerd. De duo's wisten zich met deze winst te plaatsen voor het Europees Kampioenschap van 2017. In het gemengd dubbel schreven Pieter Boot en Fleur van Haasteren de titel op hun naam. In de finale versloegen zij Ronald van Slooten en Margot van Doorn.

Meer informatie en prachtige foto's vind je op de website van de KNLTB!

The Hague Beach Stadium
The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand is het grootste stadion voor outdoor beachsport in Nederland. Iedere zomer, van mei tot september, staat het Beach Stadium bij het Noordelijk Havenhoofd aan de kust van Den Haag. In het stadion, dat gratis toegankelijk is voor het publiek, vinden gedurende deze maanden verschillende topsportevenementen plaats, zoals beachvolley- en beachsoccerwedstrijden. Kortom: een 'must' voor sportliefhebbers, en zeker een geweldige toevoeging tijdens een dagje strand!Delen