Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

NK Beachtennis

Dat beachsporten hot zijn, is nu wel bekend en beachtennis is daar één van. De KNLTB organiseert ook dit jaar weer het NK Beachtennis op 1 en 2 september 2018. Dit is hét evenement waar je deze zomer aan mee moet doen. Zomerse temperaturen, een weekend lang vertoeven op het strand en beachtennissen op hoog niveau.

The Hague Beach Stadium

The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand is het grootste stadion voor outdoor beachsport in Nederland. Iedere zomer, van mei tot september, staat het Beach Stadium bij het Noordelijk Havenhoofd aan de kust van Den Haag. In het stadion, dat gratis toegankelijk is voor het publiek, vinden gedurende deze maanden verschillende topsportevenementen plaats, zoals beachvolley- en beachsoccerwedstrijden. Kortom: een 'must' voor sportliefhebbers, en zeker een geweldige toevoeging tijdens een dagje strand!

Bereikbaarheid

The Hague Beach Stadium is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je letterlijk voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is het stadion uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt van The Hague Beach Stadium.Delen