Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

NR RED Carpet Kurhaus

Deze RED CARPET edition vindt plaats in het adembenemende décor van de Kurzaal in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag – Scheveningen. In samenwerking met het Kurhaus en producent Frank Wentink staat deze editie garant voor een spetterende avond vol top-entertainment, live band & DJ.

Showballet
Onder het genot van een heerlijke 3-gangen diner geniet je met jouw gezelschap van een weergaloze show. De fantastische cast & het professionele showballet, onder leiding van choreograaf Mark Forno, zorgen met hun adembenemende kostuums voor een weergaloze show.

Dansen en sjansen
Daarna kun je heerlijk dansen en sjansen op de muziek van live band met salsa/latin music & DJ met Funky Groovy House music. De dinnershow begint om 19:30 uur en duurt inclusief diner tot ongeveer 21:30 uur. Daarna start de live band "Miami Connection" en zorgt aansluitend DJ Roog voor een spetterend einde.

Meer informatie en tickets: http://www.nrcommunicatie.nl
Delen