Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

OG3NE Kerstconcert in het Kurhaus

OG3NE maakt deze winter sprookjesachtig door een zestal exclusieve kerstconcerten in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen te geven. Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer zal worden omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen live band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow ‘A Magical Christmas in Concert’.

Even voorstellen

Tijdens hun theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de dames van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst 100 totaal uitverkochte concerten waren het gevolg! Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Naast het kopen van tickets, kan je ook voor een compleet verzorgd arrangement kiezen. Hieronder lees je daar meer over!Diner aan zee

Het ‘All I want for Christmas diner arrangement’ garandeert een volledig verzorgde avond uit.

Speciaal voor jou hebben de dames van OG3NE, met de chef kok van Grand Hotel Amrâth Kurhaus, een heerlijk menu samengesteld.

Om 18.00 uur word je feestelijk ontvangen in een van de sfeervolle zalen van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus met een sprankelend glas prosecco en enkele amuses. Daarna word je uitgenodigd voor een drie-gangen diner met bijpassende wijnen. Alle dranken tijdens het diner en een pauze drankje zijn inbegrepen bij het arrangement.

Ruim op tijd voor de show sluit je het diner af met een kopje koffie of thee met lekkere zoetigheden. Om daarna te genieten van een sensationele kerstshow. Hieronder staat dit prachtige arrangement nog even voor je op rijtje.

Bewaakte garderobe

Ontvangst met prosecco en amuses

3-gangen diner

Mooie bijpassende wijnen, waters, frisdranken, sappen en bier tijdens het diner

Koffie of thee met zoetigheden

Pauzedrankje (wijn, water, frisdrank, bier, sap, koffie of thee)

Begeleiding door onze hostesses

De prijs van dit diner-arrangement bedraagt € 65,00 per persoon (exclusief ticket)

Hotel aan zee

Met ‘Christmas Fairytale hotel arrangement’ kan je wakker worden aan zee! Een concert en een nachtje Kurhaus is de ideale combinatie van vermaak en ontspanning.

Een verblijf in Grand Hotel Amrâth Kurhaus is altijd bijzonder, maar tijdens de decembermaand wel heel speciaal. Een maand waarin een magische ambiance centraal staat. Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is volledig gehuld in kerstsfeer en staat in het teken van (gastronomisch) genieten.

Het 5-sterren hotel bied je alle faciliteiten gericht op wellness, comfort, luxe en uitstekende service. Je wordt wakker met het geluid van de golven en de geur van de zee. Alle kamers en suites zijn voorzien van alle luxe die je je zich kunt wensen met gratis minibar, wifi en nespresso faciliteiten.

Voor bezoekers van ‘A Magical Christmas in Concert’ is er de mogelijkheid om te overnachten voor een speciaal OG3NE tarief met promotiecode OG3NE. Een kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf € 134,00. Discover ‘A World of Luxury by the Sea’! Het Christmas Fairytale Hotel Arrangement is alleen te gebruiken in combinatie met een ticket.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Bereikbaarheid

Het Kurhaus is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Je doet er in alle gevallen ongeveer een kwartiertje over. Wie met het OV reist, kan tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23 nemen. Vanaf treinstation Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 9 richting Scheveningen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden HTM-trams 1 en 9 richting het strand. Bij halte Kurhaus stap je uit, waarna je binnen één minuut naar het hotel loopt.

Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving van het Kurhaus bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand van het Kurhaus. Kijk voor praktische info over de beste route, bereikbaarheid en parkeren in Scheveningen op denhaag.com/nl/scheveningen-bereikbaarheid.

De leukste manier om naar Scheveningen te gaan is met de (brom)fiets. Vooral met mooi weer is dit het snelst. In Scheveningen zijn heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Direct aan het strand zijn er ook diverse bewaakte fietsenstallingen van Biesieklette, waar je gratis je fiets kunt stallen.

Feest aan Zee

Het OG3NE Kersconcert vindt plaats in de stad en aan zee en is onderdeel van ‘Feest aan Zee’. Precies 200 jaar richtte Jacob Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaan strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag haar bezoekers in 2018 extra veel vertier. De agenda is gevuld met grootse publiekstrekkers zoals Red Bull Knock Out. Historie en nostalgie drijven tijdens het feestjaar boven in exposities, festivals en voorstellingen. Kind aan Zee en Toekomst aan Zee zijn speciale themaweken en kunstprojecten belichten in de donkere decembermaanden letterlijk de badplaats van een andere kant. De agenda barst van de festiviteiten, maar kenners weten… elke dag aan zee heeft zijn charme. De badplaats zorgt er voor dat bezoekers van Den Haag de zilte verleiding niet kunnen weerstaan!

Kijk voor alle festiviteiten op FeestaanZee.nl

Delen