Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

OG3NE Kerstconcert in het Kurhaus

OG3NE maakt deze winter sprookjesachtig door een zestal achttalexclusieve kerstconcerten in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen te geven. Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer zal worden omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen live band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow ‘A Magical Christmas in Concert’.

Tijdens hun theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de dames van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst 100 totaal uitverkochte concerten waren het gevolg! Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Voor bezoekers van ‘A Magical Christmas in Concert’ is er de mogelijkheid om te overnachten voor een speciaal OG3NE tarief met promotiecode OG3NE. Een kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf € 145,00. Discover ‘A World of Luxury by the Sea’! Het Christmas Fairytale Hotel Arrangement is alleen te gebruiken in combinatie met een ticket.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Bereikbaarheid

Het Kurhaus is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Je doet er in alle gevallen ongeveer een kwartiertje over. Wie met het OV reist, kan tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23 nemen. Vanaf treinstation Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 9 richting Scheveningen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden HTM-trams 1 en 9 richting het strand. Bij halte Kurhaus stap je uit, waarna je binnen één minuut naar het hotel loopt.

Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving van het Kurhaus bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand van het Kurhaus. Kijk voor praktische info over de beste route, bereikbaarheid en parkeren in Scheveningen op denhaag.com/nl/scheveningen-bereikbaarheid.

De leukste manier om naar Scheveningen te gaan is met de (brom)fiets. Vooral met mooi weer is dit het snelst. In Scheveningen zijn heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Direct aan het strand zijn er ook diverse bewaakte fietsenstallingen van Biesieklette, waar je gratis je fiets kunt stallen.Delen