Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Oktober Surfcamp

Zomer voorbij? Surfseizoen over? Nee hoor! Natasha Smit vertelt ons dat oktober nog een perfecte maand is om lekker de zee in te duiken. Het water is nog prima qua temperatuur en met een goed pak krijg je het ook daarboven niet koud. Lekker wanneer je nog niet uitgesurfed bent en ideaal wanneer je nog een vakantie met goede surfcondities in het verschiet hebt.

Op surfcamp in oktober
Surfguru Natasha Smit neemt je op 10 oktober mee op surfcamp in Scheveningen; surflessen, yoga en surftheorie voor zowel beginnende als ervaren surfers. Het programma begint om 11 uur met een surfles van 1,5 uur, gevolgd door een lesje theorie, ook bij surfen niet onbelangrijk. Om 2 uur is het tijd voor ontspanning met een lesje yoga, en de dag wordt afgesloten met een tweede surfsessie.

De kosten voor de hele dag zijn € 70,- Dit is inclusief de huur van een surfboard, een surfpak, 3 uur surfles en yoga! Kijk voor meer informatie op de website van evenementenbureau Tasha's Surfcamp.Delen