Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Open avond KNRM station

Woensdag 17 augustus opent het KNRM-station in Scheveningen haar deuren voor belangstellenden. Van 19.30 tot 21.30 is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de wereld van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Activiteiten voor jong en oud
Voor jong en oud is er van alles te zien en te doen. In het boothuis staan tafels met allerlei informatie en is het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) te bezichtigen. Ook staat de bemanning klaar om, onder het genot van een hapje en een drankje, verhalen uit te wisselen en is er voor de kinderen een springkussen.

Bezichtigen reddingboot Kitty Roosmale Nepveu
In de eerste haven, achter de visafslag, kan men aan het KNRM-ponton de reddingboot Kitty Roosmale Nepveu bezichtigen. Ook hier wordt uitleg gegeven, kan men even achter het roer plaatsnemen of kijken wat een reddingboot allemaal aan boord heeft. Daarnaast zal de reddingboot Beluga voor een aantal demonstraties zorgen.Delen