Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Opening SC Rootz

Het vernieuwde The Hague Beach Stadium staat deze zomer weer op de bekende plek op Scheveningen. Nieuw dit seizoen is het permanente Beach Sportpark en een gloednieuw sportpaviljoen inclusief fitnessschool, yoga studio en groepsaccommodaties. Als klap op de vuurpijl opent het Beachstadion in samenwerking met Rootz; SC Rootz, dé sportclub in hippe kantinesfeer voor de sportieve strandgast.

Om de strandsporters goed te faciliteren, is het Beach Stadium verbouwd. Sinds dit seizoen beschikt het stadion over een nieuw sportpaviljoen, of beter een sportclub met het mooiste uitzicht op het centercourt van het stadion en het Scheveningse strand.

SC Rootz
SC Rootz is dagelijks vanaf 9 uur geopend en wordt een ontmoetingsplaats voor verenigingen en mensen die op het strand komen sporten. Ook zal SC Rootz de Nederlandse & Belgische speciaal bieren schenken die u van ons gewend bent, zal de menukaart enkel verse producten uit de Lage Landen aanbieden, zullen alle sportevents - zoals Tour de France, EK Voetbal en Wimbledon - op grote schermen te volgen zijn en bij grote nationale prijzen natuurlijk op een typische Rootz manier gevierd worden.

Sportkantine
Rootz zal op het strand een vlotte spin-off van de huidige 2 locaties worden. “‘Bij een sportieve sfeer, horen sportieve prijzen en vlotte service. We hebben daarom gekozen voor een Rootz Sportbar in combinatie met een hippe kantine/to go sfeer" - aldus de eigenaar van Rootz - Roland Meerloo.Delen