Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Opening strandsportseizoen

Scheveningen is niet alleen de plek om te zonnebaden, het is ook dé strandsport hotspot van Nederland. Rondom The Hague Beachstadium opent het strandsport seizoen tijdens de pinksteren met onder meer ProFreetime event en de stoere actiesportwedstrijden BMX, skaten en MTB. Ook de North Sea Regatta vindt plaats.

The Hague Beach Stadium

The Hague Beach Stadium op het Scheveningse strand is het grootste stadion voor outdoor beachsport in Nederland. Iedere zomer, van mei tot september, staat het Beach Stadium bij het Noordelijk Havenhoofd aan de kust van Den Haag.

In het stadion, dat gratis toegankelijk is voor het publiek, vinden gedurende deze maanden verschillende topsportevenementen plaats, zoals beachvolley- en beachsoccerwedstrijden. Kortom: een 'must' voor sportliefhebbers, en zeker een geweldige toevoeging tijdens een dagje strand!

Bereikbaarheid

The Hague Beach Stadium staat tijdens de zomermaanden vlak naast het Noordelijke Havenhoofd op het strand van Scheveningen.

Het stadion is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je letterlijk voor de deur.

Ook met het openbaar vervoer is het stadion uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt van The Hague Beach Stadium.Delen