Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Paintbar schilderevent

Tijdens dit creatieve avondje uit hoef je alleen maar te genieten! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je zo een geweldig mooi schilderij. Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Paintbar zal je stap voor stap begeleiden bij het schilderen. Wil je graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen!.

Paintbar aan de haven

17 januari komt Paintbar naar Rootz at the Harbour in Den Haag!


Tijdens dit creatieve avondje uit hoef je alleen maar te genieten! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je zo een geweldig mooi schilderij.

Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Wij begeleiden je stap voor stap bij het schilderen van deze lachende dames. Wél graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen!

Interesse? Kom gerust alleen, of nodig je vrienden uit! Kaartjes kosten €37,50 (excl. hapjes en drankjes).

Data

Op 6 december 2017 staat het schilderij de leuke Dikke Vriendinnen op de agenda. En op 17 Januari 2018 staat avond in het teken van het schilderij de Lachende Dames.Delen