Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

PIP at Whoosah

Strandfeestjes zijn er genoeg, maar niet een zoals deze! Wegens het succes van vorig jaar verlengd. Met deze keer Vic Crezée omdat ook jij nu na Koningsstaat weet dat hij toch wel een van de meest veelzijdige Dj's van het moment is. En wie er nog meer komen kan je hieronder lezen!

Muziek aan zee

Back to back met Cinnaman, omdat dat een bewezen combinatie is en we meerdere liefdesbrieven hebben ontvangen met de vraag of hij na vorig jaar weer terug kon komen. Dj Slyngshot geeft er ook nog een zwengel aan.

Zijn producties zijn bij uitstek gemaakt voor lange nachten aan zee, en daarnaast zijn Duitsers gek op het Nederlandse strand.

Max Abysmal zijn roots liggen in Australië, dus hij kan niet anders dan muziek maken die ruikt naar zonnebrand en mangosap. Kortom, alle ingrediënten die wij zochten voor een classic PIP avond op het Scheveningse strand.

Whoosah

Geniet heerlijk aan het strand van Scheveningen van de mogelijkheden die WHOOSAH biedt: Events, Restaurant & Club. Ze zijn van alle markten thuis en zorgen samen met jou voor een onvergetelijke dag voor jou, je vrienden en/of collega’s!Delen