Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pro Freestyle

Na twee succesvolle en spectaculaire edities in het centrum van Den Haag vertrekt freestyle sports event Pro Freestyle naar het strand van Den Haag. De afgelopen jaren werd het evenement aan het eind van de zomer gehouden, maar zo lang hoeven we dit jaar niet te wachten. Pro Freestyle vindt plaats in het Pinksterweekend van 2 t/m 5 juni 2017, tegelijkertijd met de North Sea Regatta Week 2017. Pro Freestyle The Hague 2017 is van 2 tot en met 5 juni 2017 en is gratis te bezoeken.


The Hague Beach Stadium
Het beach stadion en het omliggende sportstrand van Den Haag ademen vier dagen en avonden onversneden freestyle culture. Met negen freestyle wedstrijden, ruim 300 atleten, diverse doe-het-zelf playgrounds en natuurlijk feestjes. Want, met het strand en de zee als decor, honderden freestylers en mooi weer wordt het geheid een feestje!Highlights Pro Freestyle 2017
Highlights van deze editie zijn de World Cup Skateboardwedstrijd die voor het eerst in een hele lange tijd weer in Nederland wordt gehouden. De altijd stijlvolle en drukbezochte BMX Park wedstrijd is iets om naar uit te kijken, én.... terug van weggeweest: de spectaculaire dirt jumps voor BMX’ers en MTB’ers.

Playgrounds
Leuk voor kleine en grote kids zijn de playgrounds: zelf freestyle sporten, scoots en bikes testen of een surfclinic volgen. Informatie over het programma en over tribunekaartjes staan op www.profreestyle.nl.

Sportstad aan Zee
Den Haag doet met twee grote evenementen in het Pinksterweekend zijn naam eer aan, met freestyle sporten tijdens Pro Freestyle op het strand en de North Sea Regatta zeilwedstrijden voor de kust een echte sportstad aan zee.

Delen