Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Red Bull Knock Out

Red Bull Knock Out The Hague is 's werelds grootste en zwaarste strandrace. Op zaterdag 10 november 2018 gaan honderden motorcrossers deze uitputtingsslag weer aan op het strand van Scheveningen. Zorg dat je er bij bent!

Even voorstellen

Red Bull Knock Out is dit jaar één racedag: met meerdere races én de finale op zaterdag. Dit bekent een nog zwaardere race voor de deelnemers en een complete dag met motocrossspektakel voor bezoekers.

Het strand van Den Haag (Scheveningen) is op 10 november het decor van deze internationale strandrace waar amateurs en wereldtoppers naast elkaar aan de start staan!

Er is net als eerdere edities de mogelijkheid om een volledig weekend in Den Haag te verblijven. De technische keuring van de motoren vindt op vrijdag plaats. En deelnemers kunnen na de zware racedag overnachten en op zondag rustig vertrekken.

    Strand van Scheveningen

    Red Bull Knock Out vindt plaats op het strand van Scheveningen. De race loopt vanaf het noordelijk havenhoofd onder De Pier door tot aan het Noorderstrand ter hoogte van het Carlton Beach Hotel. Het parcours is het zwaarste ter wereld.

    De zwaarte zit 'm vooral in de fysieke uitdaging en de strijd tegen de natuurlijke elementen van het mulle zand, het opkomende water en een waarschijnlijk stormachtige wind.

    Toegang tot Red Bull Knock Out is voor iedereen gratis. Over de gehele boulevard, vanaf de haven tot en met De Pier, is ruimte om de race te bekijken. Kom op tijd om het beste plekje te bemachtigen en blijf na afloop wat langer in Scheveningen om de drukke uitstroom te vermijden.    Delen