Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

René Froger - Sfeervol december concert

Het AFAS Circustheater zal omgetoverd zijn in kerstsferen, Rene Froger geeft een groot sfeervol, eenmalig december concert.

Dit december concert van Rene zal zorgen voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van de ras entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; echt alle muzikale pareltjes passeren de revue. Het ultieme decemberconcert der herkenning! Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal hij u ook nu weer weten te verrassen.

Omdat Froger graag in dit prachtige theater staat en zijn muziek hier mooier klinkt dan waar ook voorspellen we dat dit unieke december concert in het Circustheater dan ook snel zal vollopen.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Rene spelen op een grote concertvleugel! Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.Delen