Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Roxy Run-Sup-Yoga Event

Hart Beach is ook dit jaar de trotste host van het internationale Roxy Fitness event! Op 1 september organiseren ze van 10:00 tot 23:00 een gezellige sportieve dag met entertainment, ontspanning en lekker eten. De challenge? Finish als eerste bij de 5 KM run óf het Stand Up Paddle parcours en maak kans op leuke prijzen. Ben je niet de snelste? No worries, want het gaat vooral om de fun en iedere deelnemer krijgt sowieso een toffe Roxy goodiebag. Niets moet en alles mag – het belooft in ieder geval een super leuke dag die onderdeel is van de Roxy Make Waves, Move Mountains-tour!

Programma

Roxy Move Mountains | 10:15 - 11:00

Start met een heerlijke, relaxte Vinyasa Flow Yoga sessie zodat je Body & Mind ‘totally ready to go’ zijn voor alle uitdagingen van die dag.Run Baby Run | 11:15 - 12:15

Na de Yoga Session start de 5 km Run. Vertrek vanaf Hart Beach Village en dan over de boulevard naar de Pier van Scheveningen en dan via het strand weer terug naar Hart Beach.

Recharge met een voedzame lunch | 12:30 - 14:00

Om jezelf na alle inspanningen op te laden serverenzwe een heerlijke gezonde lunch met allerlei soorten yoghurt, fruit, noten en muesli.

Roxy Make Waves | 14:30 - 17:00

Hoogste tijd om het water in te gaan. Als je al een beetje ervaring hebt met suppen of peddelen, doe dan mee aan de Roxy Sup-Paddle Challenge. Als je nog geen enkele ervaring hebt, maar het wel zou willen leren, kies dan voor een workshop surfen of suppen.

Blijf je liever op het droge? | 14:30 - 17:00

Kies dan voor een workshop Longboarden of ga lekker relaxen.

Shake that booty | 17:30 - 18:15

Afsluiten van het sportieve deel van de dag af met een Dance – Yoga Workout waarbij je Yoga teacher ervoor zorgt dat je helemaal los gaat.

Dance – Dance – Dance | 18:15 - 21:00

Nog wat energie over? Dance it off op de toffe beats van DJ Jori. Er is voldoende tijd om te relaxen en wat is er nu lekkerder bijkomen dan met een lekkere sound?

Beach Bios | 21:00 - 23:00

Van alle activiteiten worden leuke foto’s gemaakt die ’s avonds op een groot scherm te zien zijn. Daarna afsluiting met een toffe Surf Movie: zak lekker onderuit in een van de beanbags, strandstoelen of banken vol kussens.

Roxy Fair | All day

Naast het volledige programma kun je ook de gehele dag terecht bij leuke standjes op het surf terras. Hier vind je onder andere bijzondere sieraden, hippe fashion items en natuurlijk de uitgebreide surf collectie.

Inschrijven en prijzen

Het uitgebreide programma biedt voor iedere deelneemster wat wils. Het is aan jou waar je aan mee wil doen en de opties zijn als volgt:

YOGA – RUN – SUP – YOGA | 39,95 incl. lunch, ROXY goodiebag & ROXY beachtowel

YOGA – RUN | €27,50 incl. lunch & ROXY goodiebag

SUP – YOGA | €27,50 incl. lunch & ROXY goodiebag

Ook kun je tussen 14:30 en 17:00 mee doen aan leuke clinics van de surfcrew:

SUP/surf clinic | €20,- incl. materiaal

Skate-longboard clinic | €15,- incl. materiaal

Hart Beach Quiksilver Surfschool

Hart Beach is een permanente surfschool op het strand van Scheveningen. Hier geniet je van zon, zee en golfsurfen, de ideale mix voor sport en plezier. Het bekende Scheveningse strand is, dankzij de veilige zandbodem en de ideaal gelegen locatie, de perfecte plek om een surfles te nemen. Leer het surfen op een leuke manier aan, in kleine groepen of één op één met een instructeur. Na de twee uur durende les, kan je kiezen voor meerdere lessen en binnen de kortste keren ben jij een echte surfer!

Bereikbaarheid

Hart Beach is goed bereikbaar met alle soorten van vervoersmiddelen. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je op het parkeerterrein bij het Noordelijk Havenhoofd. Ook met het openbaar vervoer is Hart Beach uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt van de surfschool.

Delen