Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Salt Festival

Let’s get really Salty! Dit keer niet alleen een Salt Market, maar een heus Salt Festival! In samenwerking met Hart Beach Scheveningen staat er op 30 september en 1 oktober 2017 het eerste Salt Festival op Scheveningen. Een festival waar je, natuurlijk, de Salt Market vindt met mooie, unieke producten maar je vindt er veel meer.

Workshops

Doe mee met de workshops zoals surfen, suppen, acro yoga en skateboarden! Speciaal voor de kids is er een piraten schat zoektocht. Daarnaast een dag-vullend programma met muziek en een heerlijke foodlounge. Al met al, een heerlijke plek om je nazomerse weekend te besteden!

Tijden

De tijden van de markt zijn van 12:00 - 19:00 uur (het festival tot 22:00 uur). Ontdek vele handgemaakte en lokale lifestyleproducten onder het genot van een heerlijke hapje en drankje, vers bereid bij de foodlounge.

Van heerlijke delicatessen tot hippe kleding en brocante meubelen, de Salt Market is een beleving voor iedereen! Met een live-muziek programmering waar je niet bij stil kunt zitten en activiteiten voor jong & oud wordt dit een dag genieten buiten in de zon!Delen