Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Salt Market @ Boulevard Scheveningen

Salt Market is dé markt die rondtrekt door Scheveningen en strandt op gezellige en unieke plekjes. De zilte geur van het zeewater zal je in ieder geval altijd terugvinden, Salt Market vindt altijd dichtbij zee plaats. Deze keer is dat de Boulevard van Scheveningen, ter hoogte van Beach club de Fat Mermaid. Deze locatie biedt zeeën van ruimte en daarom zal Salt Market hier op zijn grootst zijn!

Ontdek vele handgemaakte en lokale lifestyleproducten onder het genot van een heerlijke hapje en drankje, vers bereid vanuit diverse foodtrucks/stands. Van heerlijke delicatessen tot hippe kleding en brocante meubelen, de Salt Market is een beleving voor iedereen! Met een live-muziek programmering waar je niet bij stil kunt zitten en activiteiten voor jong & oud wordt dit een dag genieten buiten in de zon!

Salt Market Cares for its Ocean

'Salt Market Cares for its Ocean’ is dé campagne waarmee Salt Market strijdt voor een schoner en duurzamer Scheveningen. Door samenwerkingen met verschillende lokale helden zorgt Salt Market ervoor dat Scheveningen nóg een stukje mooier wordt. Voor deze editie gaat Salt Markt de samenwerking aan met Sea Life en de Grondstofjutters. Op de markt kun je een juttas ophalen en die gevuld met plastic weer inleveren voor een kortingsvoucher van 25% voor Sea Life! Naast genieten van mooie producten en lekkere hapjes en drankjes, kun jij je op deze markt dus ook inzetten voor een schoner strand! Voor jong en oud dus de perfecte besteding voor het weekend!Delen