Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Salt Market @De Pier

Genieten aan de kust met een zilte lucht in de neus en de neus in de unieke en lokale producten. De ideale plek om te ontladen na een hectische werkweek en kennis te maken met wat lokale ondernemers te bieden hebben. De Salt Market beantwoordt de vraag wat een kustplaats meer te bieden heeft dan spectaculaire zonsondergangen, een groot zoutwater bad, restaurants met bijzondere uitzichten en de uitgelezen mogelijkheid om de voeten te scrubben in het zand. Kinderen hebben de dag van hun leven door de leuke kinderactiviteiten die aanwezig zijn, de mannen kunnen heerlijk genieten van biertje en de vrouwen kunnen gaan shoppen. De perfecte plek voor het hele gezin!

Op de Salt Market vind je hippe, home-made producten in een mix van vintage en lifestyle! Bezoekers kunnen genieten van onder andere muziek, een hapje en een drankje, unieke producten en, niet onbelangrijk, het strand. Activiteiten voor zowel de kinderen als de volwassen en daarmee toegankelijk voor een ieder.

Tot op de Salt Market aan de Scheveningse kust!

Locatie:
De Pier, Scheveningen
Datum/data/periode:
9 april & 10 april
Van 11:00 t/m 19:00
Delen