Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Salt Market op de Pier

Nu de Pier in al haar glorie - en meer! - hersteld is, kun je er terecht voor heerlijke hapjes en drankjes. De ideale omgeving dus ook voor evenementen en andere activiteiten. Lekker slenteren langs kraampjes met hand made producten, fijne (vintage) mode en dito sieraden behoort ook zeker tot de opties! Daarom vindt in het weekend van 2, 3 en 4 oktober de Salt Market plaats op de Pier. Zoals voorgaande edities zal Espresso Records zorgen voor de deuntjes en zelfs het meest unieke vinyl te koop aanbieden. Op vrijdag kun je je muziekervaring nog uitbreiden door deel te nemen aan Lucy's Wijsje. Ga op een muzikale ontdekkingstocht op de Pier en maak kennis met nieuwe en verfrissende bandjes.

Het evenement is op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober van 11.00 uur tot 22:00 uur en op zondag 4 oktober van 11.00 uur tot 20.00 en gratis toegankelijk voor iedereen.
Delen