Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Light Walk

De inschrijving van de eerste editie van de Scheveningen Light Walk op 10 december is open en er zijn in totaal 3.000 startkaarten. Gezien de positieve reacties verwacht de organisatie dat het snel uitverkocht is. Dus wil je erbij zijn zaterdag 10 december dan kun je je via deze link inschrijven!Start en finish bij Scheveningse Pier
Tijdens de Scheveningen Light Walk kom je spectaculaire licht-, geluid- en vuuracts tegen. Scheveningse kunstenaars werken mee aan diverse lichtacts. Je kunt je inschrijven voor 12,5 kilometer of 18,5 kilometer. De start is bij de Scheveningse Pier, je wandelt over strand, door duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, havens en dwars door Madurodam en Sea Life om vervolgens weer te finishen op de Pier!

KNRM & Scheveningen Light Walk
Steun het werk van de vrijwilligers van de KNRM door eenmalig € 1,25 of een veelvoud daarvan te doneren bij je inschrijving. Dat is het bedrag dat redders per uur krijgen voor hun niets ontziende vrijwilligerswerk bij de KNRM. Schipper Jaap Pronk en zijn vrijwillige bemanning varen uit voor iedereen die hun hulp nodig heeft. Als dank verzorgt de KNRM tijdens de Scheveningen Light Walk een verrassende lichtact.

Delen