Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

STeam Live band

Live muziek. Voor ieder wat wils en een geluidsniveau waar nog prettig bij te praten valt. Verzoekjes doen mag en je mag meezingen!

De band speelt heerlijk in op jouw wensen. Verzoekjes van toen en nu passeren de revu en later op de avond kunnen de voetjes van de vloer. Gasten kunnen ook nog hun verzoekje zelf zingen. Kortom tijdens het diner of erna met een heerlijk biertje, wijntje of cocktail is het prima vertoeven.

STeam speelt iedere vrijdag, zaterdag en zondag. Ook spelen de mannen vanaf 8 juli heel de zomervakantie en in december heel de kerstvakantie.

Steam

Steam op de Scheveningse boulevard is een bar en grill waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Met liefde bereid uit de beste ingrediënten en opgediend met vakmanschap en passie. Stap in de toekomst van de Victoriaanse tijd. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding.Delen