Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

STORYTELLING & NIEUWJAARSBORREL: FAST IT'S A FACT

Een wel hele bijzondere nieuwjaarsborrel, waar je bij wilt zijn! Waarom? Omdat er een verhaal vertelt gaat worden over een fenomeen op Scheveningen dat helaas niet meer bestaat! Wees er FAST bij!

Surfdorp

Als iedere borst had gegloeid van dezelfde hartstocht, als de eenheid van de bewoners even groot was geweest als hun moed, dan had FAST waarschijnlijk nog bestaan. Dan had ieder jaar FAST IT'S A FACT plaatsgevonden; een vertelling over vrije mensen, die de vrije zee koesteren, hun leven lang. Ieder jaar zou een FAST bewoner of later een kind daarvan op een zwoele zomeravond, zittend op het dak van een container het verhaal FAST IT'S A FACT hebben verteld. Deze traditie zal helaas nooit plaatsvinden.

Roland Verbiest, founder van FAST, vertelt het verhaal FAST IT'S A FACT eenmalig voor iedereen die FAST in z'n hart heeft gesloten. Deze vertelling is uniek; je zal het geen tweede keer horen.

Borrel

Onvermijdelijk volgt daarna de onbeschrijfelijke FAST nieuwjaarsborrel, die ons zoals gebruikelijk de lucht in schiet, die roes die zichzelf opteert, dat schot in de lucht, dat vuurwerk. Welkom dus FAST fan!! Zodat je naderhand kunt zeggen FAST IT'S A FACT. Ik ken het. Ik was erbij.

Datum: 15 januari van 16 tot 18 uur
Locatie: YMCA, Keizerstraat 58, Scheveningen.Delen