Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Suppen in het Westbroekpark

Na twee edities van de SUPer Girls on Tour in Haarlem is de derde editie op zondag 23 augustus in het Westbroekpark. Het maakt niet uit of net bent begonnen met suppen, de sterren van de hemel supt of het gewoon een keert wilt proberen.

De vier SUPer Girls nemen je van 16:00 - 18:00 uur mee het water op na een warming up en geven je tips en tricks op jouw niveau. Ze willen je graag laten zien dat suppen echt goed voor je is en je het heel goed als sport kunt beoefenen in plaats van hardlopen of fietsen.

Aanmelden
De kosten voor de SUPer Girls sessie zijn 25 euro per persoon, en dat is inclusief alles. Dat wil zeggen, een SUP board, peddel, leash (waarmee je board vast zit om je enkel), een lekker hapje, een drankje en niet te vergeten een superleuke goodie bag! De SUPer Girls on Tour sessies worden georganiseerd door Free Movement Sports uit Haarlem, aanmelden kan via info@freemovement.nl.

De foto's van de sessie in het Westbroekpark vorig jaar zijn te bekijken op de Facebook pagina van Free Movement SportsDelen