Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surfin' Santas

Op zaterdag 16 december 2017 organiseren Hart Beach & Quiksilver voor de eerste keer in Nederland het internationaal beroemde Surfin’ Santas. Een surf event waarbij meer dan 100 Nederlandse surfers verkleed als Santa Claus tegelijk gaan surfen. Een sportieve kerst dus!

Tijden

De ontvangst is tussen 13.00 uur en 13.45 uur bij Hart Beach op het strand van Scheveningen. Om 14.00 uur starten we met een gezamenlijke warming-up op het strand met passende muziek en gluhwein zodat iedereen lekker warm blijft. Rond 14:30 uur pakken alle kerstmannen tegelijk hun board en starten zij met surfen in de Noordzee.

‘The Last Man Standing’ ofwel de Kerstman die het langst blijft surfen ontvangt een Quiksilver waardecheque met een shoptegoed van 100 euro.

Kosten

Deelname aan het Hart Beach Quiksilver Surfin’ Santas Event is gratis, maar daarbij moet je wel kunnen surfen en bereid zijn een Santa Claus outfit te dragen. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen van Hart Beach een gratis een compleet Kerstmannen pak bij de inschrijving. Inschrijven kan via www.hartbeach.nl/surfinsantas.

Temperatuur

Het zeewater heeft in december normaliter een temperatuur van rond de 5 graden. Echt warm zal het dus niet zijn en het is daarom verstandig om onder het Santa Claus-pak een lekker warm wetsuit te dragen.

Bereikbaarheid

Hart Beach is goed bereikbaar met alle soorten van vervoersmiddelen. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeer je gratis op het parkeerterrein bij het Noordelijk Havenhoofd. Ook met het openbaar vervoer is Hart Beach uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor, waaronder lijn 11, stoppen in de buurt van de surfschool.Delen