Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surfpark Kick-off party

Stichting Surfpark wil surfen in Nederland nóg beter maken door een echte wave pool in de Randstad te realiseren. Daar kun je elke dag, de hele dag de perfecte golf surfen.

Dit zal gebeuren in een gecontroleerde omgeving die toegankelijk is voor iedere surfer. Van jong tot oud van beginner tot Pro. Door het aanbieden van een goede surfbare golf hopen we voor iedereen het plezier in het water te verhogen. Deze golf biedt tevens goede trainingsmogelijkheden voor onze toptalenten om door te groeien naar de Europese Top.

Om dit te realiseren heeft Stichting Surfpark de Nederlandse surf industrie onderzocht. Één van de eerste stappen in dit proces was het in kaart brengen van de haalbaarheid van een wavepool in Nederland.

11 maart organiseert Stichting Surfpark op de Pier van Scheveningen dé kick-off party; een avond die in het teken staat van het realiseren van een echt surfpark in Nederland. Je kunt gratis kaarten reserveren via de website van Surfpark. We hebben wel het idee dat je er snel bij moet zijn, want het wordt een tof feest en er zijn maar 250 kaarten beschikbaar.

Tijdens de party komen er verschillende gezellige dj’s en bandjes spelen en worden er natuurlijk wat dansjes gedaan door iedereen. Daarnaast krijgt Surpark Kick-off Party iedereen een presentatie te zien van hoe het surfpark eruit gaat zien en het park gerealiseerd gaat worden.

Meer informatie vind je op de website van Stichting Surfpark!Delen